Affiliate som 15-årig

Simon Hansen startede på Affiliate marketing som 15 årig.

Hej, mit navn er Simon Hansen, jeg er 15 år gammel og har leget med Affiliate Marketing i godt et halvt år, hvor jeg har lært en masse indenfor emnet (i forhold til min alder og tiden jeg har brugt), samt skabt mig en ganske god erfaring, der gør, at jeg nu tjener en god sjat penge på min blog, hver måned (dog er jeg lige begyndt med Affiliate-Salg i stedet for Pay-Per-Click og Leads/Sign ups).

Da jeg startede for 6 måneder siden, med at skrive på min første blog havde jeg absolut ingen idé om, at min blog ville blive så populær. Mit mål var dengang at få 10-20 sidevisninger dagligt og tjene en halvtredser eller lignende i måneden på reklamer.

Dette var et ret realistisk mål og jeg nåede det rent faktisk efter meget kort tid (da jeg havde fundet nogle kampagner, der rent faktisk gav et pænt beløb og var noget, som folk gad at klikke på).

I dag får jeg 300-500 kr. fra min lille blogspot-blog, hver måned og har +/- 3000-3500 sidevisninger om måneden, hvilket jeg synes er ganske dejligt, da det er penge, som jeg ikke bruger specielt meget tid på at tjene. Desuden får jeg indimellem en mail fra diverse webshop-ejere, som enten gerne vil give mig et produkt eller vil betale mig et par hundrede kroner for, at skrive et sponsoreret indlæg eller ligge et link i min blogroll.

For snart en måned siden. Besluttede jeg dog, at der skulle til at ske lidt nyt. Så d. 15 oktober, købte jeg mit helt eget ”rigtige” domæne, nemlig ”DeGratisApps.dk”, hvor jeg skriver om emnerne: Gratis Apps, iPhone Apps, Lav en app, Lav din egen app og diverse andre ting, indenfor Android, iPad og iPhone Apps.

Indtil videre siger mit besøgstal kun 3-6 unikke besøg om dagen på mit nye domæne, men dette skyldes, at jeg ligger, som nr. 15, på et søgeord med godt 260 søgninger i måneden, som jeg gerne skulle komme til tops på. Så snart jeg får min linkjuice sparket til vejrs og jeg får lidt mere content på sitet. (Jeg ved godt at et søgeord med 260 søgninger i måneden ikke er det vilde, men jeg mener at det er en ganske fin start og derefter har jeg en lang liste søgeord, som jeg derefter kan optimere til også. Men for mig, handler det lige nu om, at få et godt antal besøg ind, således at jeg får noget motivation den vej.)

– Med denne artikel, vil jeg faktisk bare fortælle dig, at kæmper du nok for det du gerne vil. Så kan du altså godt gøre det! Og lige præcist Affiliate Marketing, kan alle stort set være med til. (ikke alle, som får succes, men 99% af alle kan gøre forsøget, kan tjene et par kroner i måneden)

Fortsat god fornøjelse, med dit eget projekt.
Jeg håber at du har fået lidt ekstra motivation på kontoen efter at have læst denne artikel!

Mvh. Simon Hansen – http://degratisapps.dk/

 

 

Contact Us