Reklamer

Hvad er online reklamer?

Du kender dem formodentligt fra hjemmesider som er overklistret i reklamerne, og så fra sider hvor man ikke ligger mærke til dem. De reklamer flest folk kender, er dem fra Google AdSense, som ser således ud:

Eksempel på reklame fra Google AdSense

Hvordan kan jeg tjene penge på det?

De fleste af disse reklamer, bliver belønnet via leads. Det vil sige, jo flere af dine click som bliver til brugeroprettelse eller køb, jo bedre. Derfor er det vigtigt at det er nogle relevante og interessante reklamer, for at du tjener penge på det.

AdSense – De bekendte Google reklamer

Vil lige ligge en hurtig guide til opsætning af AdSense reklamerne fra Google. Da det nok er den mest brugte og pålidelige udbyder.

Det er utroligt nemt at oprette sig hos AdSense, bare følg linket her: Gå til Google AdSense

Du skal dog have en hjemmeside i forvejen for at kunne blive accepteret til Google AdSense. Og ellers udfyldes skemaet bare, og du skal lige krydse af at du driver en sober side.

Når det så er gjort, vil google guide dig nemt og nyttigt igennem en opsætning af din første annonce. Under oprettelsen vil du kunne designe din reklame som du syntes bedst om den, og slutte af med at få stukket noget HTML kode i hånden.
Den kode du får fra Google, skal du så sætte ind på siden, hvor du vil have banneren.

Bruger du WordPress som jeg, er der et meget nemmere alternativ. Du kan nemlig hente et væld af Widgets, som er lavet til at inkludere AdSense på din blog. Og der skal du bare referere til dit AdSense ID, som du finder under brugeroplysninger på Google.

Contact Us