Bliv bedre til at spare penge

De fleste af os vil vel gerne blive lidt bedre til at spare penge. Det er ikke nemt at spare penge, når vi hele tiden udsættes for nye fristelser, som vi kan købe os til. Derfor er det en god ide at være lidt streng med sig selv, og tænke over faktiske behov og ikke blot lyst. Det skal vi kigge lidt nærmere på her.

Få styr på impulserne

Det er svært at spare penge, hvis man er meget impulsstyret. Det gør nemlig, at man hurtigt falder i og køber ting som man har lyst til lige her og nu, i stedet for at tænke på, hvor godt det er at spare penge på sigt. Dermed så er det en god ide at få styr på impulserne, og lave nogle strenge rammer for sig selv, hvis man vil blive bedre til at spare penge.

Skær ned til kun kvalitet

De fleste af os har en række abonnementer på streamingtjenester og måske også spiltjenester. Det er selvfølgelig sjovt at have tilgang til meget underholdning, og man kan få meget ud af de forskellige tjenester. Det er heller ikke fordi de fleste af dem koster så meget. De fleste koster nemlig kun 50-100 kr. Om måneden, og det er ikke en stor udgift for de fleste. Det er bare det, at hvis man har flere streamingabonnementer og tjenester som man abonnerer på, så bliver det hurtigt faktisk til en hel del penge hver måned.

Det er også en god ide at måske finde et kvalitetsspil som Breathedge som man kan spille over længere tid, i stedet for at betale for en masse forskellige spil. Det giver en bedre spiloplevelse, og man sparer penge på sigt – selv om det ikke føles som mange penge lige der og da. Når man lægger det sammen, så kan det blive mere, end du måske tror.

Når man lægger det hele sammen, kan det man bruger på underholdning faktisk ende med at svare til en hel uges madbudget. Det var vel ikke det, der var meningen? Nej, og da skal man måske sætte sig ned og kigge på, hvilke man faktisk benytter sig af, og hvad man reelt set godt kan afse. Det er en god ide at gennemgå hvilket indhold der er på de forskellige tjenester. Det er nemlig sådan, at det kan overlappe en hel del. Du behøver måske ikke se alle Harry Potter filmer på flere tjenester, vel? Dermed så er det en god ide at rydde lidt op i alle de tjenester man abonnerer på. Der kan det rent faktisk også være en hel del penge at spare.

Du kan først og fremmest kigge på hvilke tjenester du rent faktisk har brugt det seneste år, og hvilke du jævnligt besøger. Er der nogen, hvor du føler du har set det hele? Og er der andre, du måske vil udforske? Det kan også være en god ide at fokusere på tjenester, der opdaterer indholdet jævnligt, hvor der altså hele tiden kommer noget nyt som man kan hygge sig med. Hulu Norge er et godt eksempel, hvor man får det bedste fra flere verdener. Derfor kan dette være en god tjeneste at overveje, hvis man skal rydde ud i sine streamingstjenester.

You may also like...

Contact Us