Kan man tjene penge på investering i kryptovaluta?

Der er mange, der gerne vil vide, om man kan tjene penge på investering i kryptovaluta. Som med mange andre investeringsobjekter kommer det i høj grad an på en hel del faktorer. Dem skal vi kigge lidt nærmere på her, så du kan få svar på, om kryptovaluta er en god investering eller ej.

Hvad er kryptovaluta?

Kryptvaluta er en elektronisk valuta. Der findes flere forskellige kryptovalutaer, men de fleste er det, man kalder decentraliserede. Det vil sige, at der ikke er nogen, der ejer kryptovalutaen. De fleste kryptovalutaer er baseret på en teknologi, som man kalder blockchain teknologi. Det er en teknologi, som har udviklet sig meget, siden Bitcoin blev lanceret som den allerførste kryptovaluta. Til trods for at teknologien har udviklet sig med andre kryptovalutaer, så er dette stadig den største kryptovaluta, vi har i dag.

Værdien på de forskellige kryptovalutaer afhænger af udbud og efterspørgsel. På mange måder fungerer det lidt ligesom på boligmarkedet, hvor prisen på en bestemt ejendom afhænger af, hvad folk er villige til at betale for den. Det er det samme princip, der gælder med kryptovaluta.

I slutningen af 2017 så vi en voldsom prisstigning på flere krytpovalutaer, og dette skabte en hype i markedet, som gør at mange er interesseret i at investere, i håbet om at det bliver en lignende stigning igen.

Hvordan investerer man i kryptovaluta?

Det er blevet forholdsvis nemt at investere i de store kryptovalutaer, fordi man kan handle med dem på mange online handelsplatforme. Hvis du er interesseret i at investere i lidt mindre kryptovalutaer, skal du handle på en kryptobørs. Her skal man som regel have en stor kryptovaluta, som Bitcoin eller Ethereum, for at kunne købe.

Det kan man købe på en online handelsplatform som eToro. Det eneste du skal gøre, er at oprette en konto og sætte penge ind, som du kan handle for. På denne platform ejer man den valuta, man køber, altså det underliggende aktiv, men det er ikke altid tilfældet. Nogle platforme lader dig nemlig handle med kryptovaluta som CFD, da kan man tjene både på prisfald og prisstigninger.

Når du har oprettet en konto og sat penge ind, så er du klar til at investere i kryptovaluta.

Kobl helt af og stress ned

Investering er noget, der kræver meget tid og fokus, og derfor er det en god ide at finde en god afkoblingsmekanisme, der gør det lidt nemmere at koncentrere sig igen. Det kan for eksempel være god underholdning eller at planlægge en rejse. Hvis du er glad for fodbold og glad for at rejse, så er fodboldrejser måske noget for dig. Det er måske noget, du kan planlægge, mens du drømmer om, hvad du skal bruge din fortjeneste fra investeringen til? På fotbollsresor365.se får du gode tips og inspiration.

vegasguiden.dk/ finder du den underholdning, du har brug for, når du skal koble helt af. Når du spiller online, er hjernen travlt optaget med at have det sjovt, og derfor får man koblet helt af fra bekymringer og stress i forbindelse med investeringer.

You may also like...

Contact Us