Hvad gør du, hvis du mister dit job?

Hvis du pludselig står uden job, så kan du hurtigt blive økonomisk udfordret. Derfor kan det være en god ide at tegne en lønsikring før uheldet er ude. Ved at tegne en lønsikring, kan du nemlig fastholde din nuværende levestandard indtil du finder et nyt arbejde.

Har du styr på, hvad der skal ske med din økonomi, hvis du på et tidspunkt bliver opsagt fra dit arbejde? Hvis uheldet er ude, kan det for mange personer betyde, at indkomsten bliver halveret, og at man derfor bliver nødsaget til at ændre sine forbrugsvaner og økonomiske muligheder. Mange er medlem af en a-kasse, der giver dagpenge, men det er for mange personer et meget mindre beløb, end man har været vant til. Derfor er antallet af personer, der har valgt at tegne en lønsikring steget over de sidste mange år. Det skriver TV2.

Tegn en lønsikring

Din bil og dit hus er forsikring, men du er ikke forsikret mod pludselig at miste dit job. Over de seneste år har mange personer oplevet at blive fyret grundet blandt andet besparelser på arbejdspladsen, og det har for mange betydet, at de ikke havde mulighed for at fastholde den levestandard, de var vant til.

Derfor kan det være en god ide at tegne en lønsikring. Hos Dahlberg assurance kan du tegne en unik lønsikring, hvis du er mellem 18 og 65 år, og du behøver ikke være medlem af en a-kasse eller en fagforening. Det kan sikre sig selv og din familie mod økonomisk nedgang, hvis du skulle miste dit job. Forsikringen dækker, hvis du bliver ufrivillig arbejdsløs på grund af opsigelse fra din arbejdsgiver, hvis din arbejdsgiver går konkurs og hvis du bliver uarbejdsdygtig pga. sygdom eller ulykke. Det er derfor en ekstra sikkerhed, der kan træde i kraft den dag, Dahlberg modtager din tilmelding.

Ligesom med så mange andre forsikringer har du en selvrisikoperiode. Den første måned efter din første arbejdsløshedsdag er derfor din selvrisikoperiode, og den skal du selv dække.

You may also like...

Contact Us