Tag kviklån med god samvittighed

De fleste mennesker vil mene, at et kviklån altid er lig med dårlig samvittighed over en økonomi, som måske snart skal stå for fald. Men det er ikke altid tilfældet, hvis du er bevidst om, hvornår du kan tillade dig at tage et kviklån – for der findes faktisk situationer, hvor det kan give mening. Men det kræver selvfølgelig de rette omstændigheder, og du skal generelt have styr på din økonomi, hvis det ikke skal ende med at gå galt.

Så hvis du overordnet set har et godt overblik over din økonomi, så vil der faktisk være tilfælde, hvor du kan tage et kviklån med god samvittighed, selv om alle ved, at renterne ved et kviklån sjældent er et plus i bogen. Her kan du læse om nogle af de situationer, hvor det vil give mening at tage et kviklån.

Drømmerejsen til et lille beløb

Er der en rejse, som du altid har drømt om, og er den lige nu tilgængelig til lavt beløb, som du bare ikke kan sige nej til? Så er det et af de tilfælde, hvor det vil være forståeligt, at du vælger at tage et kviklån, for du vil med garanti fortryde, at du ikke gjorde det. Vi mennesker har til tider brug for at slappe af og få opfyldt nogle af de ønsker, som vi brænder allermest for. Så hvis du længe har drømt om lige præcis dén rejse, så skal du selvfølgelig slå til. Her er det helt okay med de hurtige kviklån, så du kan nå at købe rejsen i tide.

Der vil selvfølgelig være nogen, der kigger skævt til dig, hvis du fortæller, at du har betalt for rejsen med et kviklån. Men det behøver du bestemt ikke at tale højt om, hvis du ikke har lyst. Og hvis du gør det, så skal du bare huske på, at det er noget, du har gjort for din egen skyld. Det er der bestemt ikke nogen, der skal dømme dig på.

Bilen til hele familien

Er din familie blevet beriget med en familieforøgelse? Så er der selvfølgelig utrolig mange ting, der skal i orden, inden den lille nye kommer til verden, og der skal helst være plads til din lille – også når I skal ud at køre. Det gør generelt livet lettere, hvis du kan stige ud i bilen, når det regner, eller når det hele skal gå lidt hurtigere. Men når der først kommer småfolk i familien, så får bilen en helt ny betydning.

Når barnet skal afleveres i institutionerne, skal til en fritidsaktivitet eller skal en tur til lægen, så er det absolut det letteste, hvis du bare kan stige ud i bilen og ikke skal tænke på diverse tider i forhold til offentlig transport. Så hvis livet med den lille nye gerne må have lidt ekstra overskud, så er det helt forståeligt, hvis du vælger at tage et kviklån til en familiebil. Det vil i den grad være det hele værd for alle medlemmer i familien.

You may also like...

Contact Us