Tjen lidt ekstra direkte fra din stue

Der findes mange måder at tjene sine penge på, og mange måder at arbejde på. I en verden hvor alt er digitalt og meget er online, er det faktisk muligt at tjene næsten hele sin indkomst direkte fra ens eget hjem.

Man skal bare lige kende måden og de gode steder, og det kan kræve lidt research.

Et par gode tips kan dog hjælpe dig godt på vej, hvis du er interesseret i at tjene lidt ekstra ved siden af eller måske en hel del.

Svar på spørgsmål

Tjen penge online ved at svare på spørgsmål i spørgeskemaet. Bare sådan? Ja.

Tilmeld dig nogle forskellige udbydere, udfyld din information og besvar så de spørgeskemaer, du får tilsendt. Det hele er online, så du behøver ikke at forlade dit hjem for at gøre det.

Nogle spørgeskemaer kan du også modtage gavekort eller rabatkuponer for at udføre. Den slags er jo ikke penge direkte på din konto, men du kan spare penge ved at bruge dem og penge sparet er jo som bekendt penge tjent. Du kan også overveje at sælge videre. 

Sælg dine brugte ting

En smart, og i øvrigt supertrendy, ting at gøre er at sælge sine brugte ting. Det kan også være ubrugte ting, som du bare ikke får brugt eller ikke gider at have mere.

Det er muligt at sælge stort set hvad som helst, men det er en god ide at sætte til salg via platforme, som er kendt for netop det. Der er f.eks. en til børnetøj og legetøj, en til ’voksen’ tøj, sko og accessoires, en til bilen og en til alt derimellem – og sådan kunne man blive ved. Du kan jo helgardere dig og sætte alt til salg på alle sammen, men man kan lige så godt forsøge at øge ens chancer.

Når først du bliver en haj til at sælge online, kan du tage skridtet videre. Det er nemlig ikke alle, der er hajer, og med de rette billeder og et godt ry, kan du måske finde en skat til en lav pris, for så at sælge den videre til en højere pris. Det kan der gå helt sport i.

En lille tilføjelse her er, at du ikke kun tjener penge på denne måde, du er også med til at rede klimaet ved hjælp af genbrug. Måske opdager du undervejs også ting, du selv gerne vil købe og sparer penge og CO2 via genbrug.

Udnyt dine egne ever

Har du særlige evner? Det kan være du kan strikke, tegne eller lave smykker. Så hjemmelavede ting kan sælges på en række hjemmesider. Der findes hjemmesider specifikt til det, hvor du praktisk talt kan have en lille mini webshop, men du kan også sælge til salg via de sider, du også sælger dine brugte ting på.

Måske du har mere ’faglige’ evner som tekstforfatter, grafiker eller kodning. Du kan tilmelde dig hjemmesider, hvor du tilbyder dine evner til småjobs hist og her. En slags freelance arbejde. Der er ofte en god hyre at hente.

You may also like...

Contact Us