Sådan tjener du penge på poker

Poker er et kendt spil, som efterhånden har levet i mange år. Selve kortene blev efter sigende opfundet i Kina, men dette er der stadig lidt tvivl om blandt historikerne. Der går beretninger om, at Poker skulle stamme fra et spansk kortspil ved navn primero, der blev spillet første gang omkring år 1526. Primero og Poker ligner hinanden i og med, at spillerne modtager tre kort, spillerne benytter sig af bluffing og satser højt med kort, der ikke er særlig gode, for at få modstanderen til at trække sig. Derefter opstod det franske spil poque og det tyske Pochen i 1600- og 1700-tallet, som også bærer præg af Pokerspillets kendetegn. I 1834 vandt Pokerspillet frem i USA, nærmere bestemt i Missisippi. Dengang fandtes flush og straight ikke, og derfor var det fire esser eller fire konger og et es, der var det bedste at have på hånden. Sidenhen blev det indført med 52 kort i Pokerspillet, så det på den måde blev muligt at have mere end fire spillere med. I 1850’erne indførte man ’draw’, hvor spillerne havde flere muligheder med sine kort. Under borgerkrigen bliver straighten indført, som ligger lige under flush.

Værd at vide om poker

For overhovedet at kunne begynde at tjene penge, ved at spille poker, bliver man nødt til at lære spillet at kende. Man kan starte med at øve sig, uden at spille om penge. Dette kan man f.eks. gøre fysisk med venner, der i forvejen har kendskab til spillet. Derefter kan man øve sig i at spille poker med mere øvede spillere fysisk, hvilket man kan gøre ved steder, der tilbyder pokerspilsturneringer. Hvis man får blod på tanden af pokerspil, kan man derfor vælge at spille det online, hvor man spiller om penge. Forøg dine odds i poker med disse gode råd:

Bluffing

Bluffing er et af Pokerspillets kendetegn og er derfor uundgåeligt, hvis man gerne vil spille spillet korrekt. Når du skal bluffe, er det vigtigt at have styr på, hvordan dine medspillere agerer og reagerer. Der er nemlig forskel på den forsigtige spiller og den mere aggressive spiller. Den forsigtige spiller vil som regel altid tro på din bluffing og derfor folde sine kort, mens den mere aggressive spiller vil afsløre din bluffing. Det er mest normalt, at bluffe under check-runderne, hvis man er den sidste i runden. Man skal dog passe på med dette trick, da det hurtigt kan gennemskues, hvilket kan føre til, at den med de gode kort vil checke, for at de andre spillere raiser deres indsats. Derudover er det oplagt at bluffe, når community kortene kommer på bordet, da der er mulighed for f.eks. flush eller straight. Du kan læse mere om et af de hidtil bedste bluff under en pokerturnering.

Parsandsynligheder

Parsandsynligheder er de kort, som er sandsynlige at få som par. Det er følgende par, der er sandsynlige at få, hvoraf førstnævnte er den mest sandsynlige: 22, 33, 44, 55, 66, 77, 88, 99, TT, JJ, QQ, KK, AA. Det kan være en god idé, at lære disse parsandsynligheder udenad inden du begynder at spille poker.

Rakeback

Når man benytter sig af rakeback, får man en del af sit gebyr tilbage. Gebyret omfatter det, som man betaler, for at kunne tage del i pokerspillet.

Undgå at spille alle dine hænder

Det hænger sammen med at spille matematisk, når man skal undgå at spille alle sine hænder. Det er dog alligevel en god idé, at variere dine spillestil, så du ikke ender med at tabe.

You may also like...

Contact Us