Tjen penge på online gaming!

Bruger du mange timer med Counterstrike, FIFA, WOW eller et helt fjerde spil? I dagens Danmark tilbringer mange en del timer på deres yndlingsspil foran skærmen – måske endda lidt for mange timer. Hvis du kan nikke genkendende til det, så er du måske en af dem der efterhånden er en ret habil gamer. Så kan det være du er god nok til at tjene penge på det.

 

Øvelse gør mester

Gamer-verden har efterhånden fået mange tilhængere, da omkring 2 milliarder spiller computerspil, og mange millioner følger troligt med hver gang der afholdes online turneringer. For mange er gaming en hobby, men hvis du er god nok kan det godt blive en levevej. Men det kræver mange – rigtig, rigtig mange – timers øvelse. Dem der kvalificere sig til mesterskaber og turneringer har skam dedikeret sig fuldt ud, for at nå så langt. Det kræver blod, sved og tårer, men hvis det alligevel er ens yndlings beskæftigelse, skader det jo ikke at prøve. Og det kan skam godt betale sig, når man ser nogle af de præmier der kan vindes. I de helt store turneringer i USA er det ikke ualmindeligt at præmien ligger på over en million. I 2014 vandt en 18-årige dansker VM i FIFA, og kunne gå derfra med 110.000 kroner og en splinterny bil. Det er altså ikke en helt dårlig indtjening, for at spille fodbold på PlayStation. Dog skal du være klar over, at det kræver det samme engagement, som hvis du skulle blive professionel fodboldspiller. Hvis du ikke helt er på det niveau endnu, så kan du prøve at deltage i små, lokale konkurrencer.

 

Mange muligheder

Der er tusindvis af online spillesider, hvor du kan konkurrere mod andre, og vinde en god portion penge eller genstande af stor værdi. Der er et hav af forskellige spilmuligheder, det er bare om at finde det du er bedst til. Måske har du altid været en haj til det med kort, og så kan du jo prøve online poker. Poker er blevet mere og mere populært igennem årene, selvom det dog længe har været muligt at spille det online. Hvis du er dygtig nok kan du snildt leve af det, ligesom de professionelle pokerspillere, men ellers er den en god måde at få lidt ekstra ind på kontoen på. Dog skal du huske på at sådanne konkurrencer ofte kræver et beløb for at deltage. Derfor er det vigtig at du er god, før du kaster dig ud i vilde turneringer mod hardcore spillere. Du kan ende med at tabe mange penge. Derfor er det vigtig du udvikler dit talent, uanset hvilket spil du vælger. Hvis du ikke på forhånd er en haj til et spil, så find noget du kan blive god til. Og nej, du er ikke for gammel til computerspil. Flere og flere voksne hopper med på bølges, og det kan du snildt også gøre.

 

You may also like...

Contact Us