Tjen penge, mens du slapper af i haven

Kunne du tænke dig at forsøde din økonomiske tilværelse lidt? Og kunne du godt tænke dig at tjene penge, mens du slapper af i haven eller på altanen? Nettets muligheder er mange. For få år siden var det nok de færreste, der troede, at man i dag ville kunne leve af at lave videoer om sit liv på YouTube. Der er dog mange andre veje til at tjene penge online, hvis du ikke lige vil gå influencer-vejen. Her får du tre bud på, hvordan du kan tjene nemme penge, mens du sidder i dit havemøbel og slapper af.

Sælg dine billeder

Hvis du godt kan lide at tage billeder med din smartphone eller kamera, kan du overveje at sælge dem til stocktjenester som Shutterstock.com. Når du tilmelder dig og uploader dine billeder, får du en andel af prisen, hver gang dine billeder bliver downloadet af kunderne. Det eneste krav er, at dine billeder skal være i en god kvalitet.

Motivet på billederne behøver dog ikke at være noget fotografisk mesterværk, da det primært er hverdagsbilleder, der er efterspurgt. Hvor meget du kan tjene afhænger af, hvor mange billeder du uploader, og hvilken type billeder der er tale om. Generelt kan du dog regne med at få mellem 1,66 kroner og 19 kroner per downloadede billede hos Shutterstock.com. Hvis du har en udvidet licens, kan du endda få op til 800 kroner for et enkelt billede.

Sælg dine noter

Hvis du er studerende eller har noter gemt fra din studietid, findes der også platforme, hvor du kan tjene penge på dit hårde slid i skoletiden. Du kan læne dig tilbage i behagelige havemøbler som Polyrattan havemøbler og i ro og mag uploade dine noter til portaler som uninets.dk. Det eneste, du skal gøre, er at oprette dig som bruger og uploade dine noter og en beskrivelse af noterne. Hos uninets.dk får du 25 kroner per note, du sælger.

Dog er det et krav, at det er noter i høj kvalitet. Køberne skal altså kunne regne med, at du har lagt flittigt arbejde i noterne, har styr på referencer til tekster og så videre. Om ikke andet er det dog en nem måde at tjene penge på direkte fra hyggelige Polyrattan havemøbler. Du kan få en indkomst, som bliver ved med at give dig penge, så snart du sætter dig til rette i haven i behagelige Polyrattan havemøbler eller tager plads i din liggestol.

Test hjemmesider

Det sidste forslag handler ikke om at sælge noget, men derimod om at teste hjemmesider for virksomheder. Mange virksomheder efterspørger folk, der vil prøve forskellige funktioner af på hjemmesider. Det kan for eksempel være din opfattelse af layoutet, eller om bestillingsfunktionen fungerer uden problemer på webshops. Du kan for eksempel prøve sider som Userstribe.dk, hvor du får et beløb, for hver brugertest du laver. Arbejdet kræver dog lidt af dig, da brugertestene skal have et vis niveau for at blive godkendt. Det er altså vigtigt, at du lægger lidt arbejde i det og følger retningslinjerne. Til gengæld kan du lave arbejdet, lige hvor du vil, og endda mens du nyder en is eller en cola i haven.

You may also like...

Contact Us