Tjen penge på at sælge din hobby

Mange er bange for at springe ud i det. Men der findes også folk som sidder på kanten af stolen for at komme igang med at arbejde fuldtid på deres hobbybeskæftigelse.

Vinforumbutik.dk er en af den slags butikker som bygger på en passion for vin og alt den samlerfølelse der er omkring at samle sine yndlings flasker i lækre vinreoler.
Se selv deres udvalg af: vinreoler

boxx-vinreol-110vinreol

Jeg syntes selv at de store reoler med plads til om imod 120 flasker er de flotteste, men de lidt mindre(den til højre) passer lidt bedre ind ude i køkkenet, eller hvis man ikke har så meget plads.

Jeg kan selv godt lide at have et lille udvalg af vine til at ligge i en reol enten i stuen eller i køkkenet, så får man også bedre taget sig sammen til at åbne en flaske til aftensmaden eller når der er gæster. Selvom jeg dog også selv er stor fan af at åbne en flaske når jeg går og laver mad, især hvis jeg ved at aftensmaden tager et par timer at få færdig, så er det godt lige at tænde for radio eller tv samtidigt, og så lige hælde et stort glas rødvin op.

Undgå at være en snob

Jeg har dog nogle gange et problem med folk som skal fortælle og forklare for meget omkring en vin når de serverer den, for så tvinger man nærmest ens gæster til at komplimentere den. Men hvis man ved at man har en god vin, så vil de fleste gæster alligevel rose den, og så ved man jo at det er fordi den er god, og de er interesseret i hvor du har fundet den.

Du behøver heller ikke at være ekspert for at købe rødvin ind til en lækker lørdag med familie og venner mere. De fleste supermarkeder har efterhånden en vin-ekspert, som kan finde nogle gode flasker til dig hvis du har styr på den samlede ret.

Hos Vinforumbutik har de også gratis fragt hvis du køber vin-tilbehør til over 500,- så tag eventuelt noget med til en kammerat!

You may also like...

Contact Us