Hvad er dit ønske job?

Hvis du skal tjene til dagen og vejen ved at sælge et produkt eller en oplevelse? Hvad vil du så helst skulle beskæftige dig med hver dag?
Det spørgsmål har de spurgt sig selv hos Unique Travel, før det blev Unique Travel. De var et par som elskede at rejse rundt i østen, og især Thailand som er et fantastisk og samtidigt kæmpe stort og rig på kultur og oplevelser.

Hvis man er første gangs rejsende til Thailand, så vil de fleste hurtigt ligge planer om at vende tilbage. Og det er selvom du tager på charter eller oplevelses-rejse. De har nemlig en helt unik måde at være på, og oftest meget mere positive og imødekommende mennesker end dem vi møder her i dagligdagen i Danmark.

Se bare nogle af disse fantastiske rejser:

Lidt stemningsbilleder:
uniquetravel thailand vietnam

 

 

Er du alene rejsende, har du også muligheder for at tage på grupperejser sammen med en flok andre mennesker, eller sammen med en flok af mennesker som du kender i forvejen. det kan være en kanon måde at rejse på, og man får måske nogle nye bekendtskaber til at dele oplevelserne med.

I lande som Thailand kan du opleve mange ting og nature, som du aldrig kommer til at se i Danmark. Strande der er så hvide og smukke at man ville ønske man kunne blive der for evigt! Så hvis du er den kulturelle type, eller bare kørt træt i ferier ved poolen på de Gran Canariske ø’er – så tag en tur til Thailand eller Vietnam og få en oplevelse som aldrig før.

Du skal dog være forberedt på at spise en del anderledes mad end vi gør her hjemme. Knap så meget kartofler med brunt sovs, og mere ris med stærk karry!

Men for at komme tilbage til selve forretningen i dette, så er det jo den perfekte løsning. Man arbejder, sælger og rådgiver om noget man selv elsker at have med og gøre – og det gør bare at man kan gå glad på arbejde hver dag, og sætte sig med noget som man brænder for.

You may also like...

Contact Us