Tjen penge som social kontaktperson

Hvis du er passioneret og brænder for at hjælpe andre mennesker, så kan du være en fantastisk støtte for udsatte personer. Faktisk gør du noget godt for samfundet, og samtidigt tjener du penge på det.

De fleste kommuner tilbyder deres socialt udsatte borgere en støtte- og/eller kontaktperson. Denne person skal selvfølgeligt være en som kan vise overskud og guide patienten til et bedre liv, og nogle gange til at træffe nødvendige og sunde beslutninger.

Hvis du selv har tanker om at søge arbejde som kontaktperson for socialt udsatte, så kan du læse mere om arbejdet her: kontaktperson eller f.eks. Viborg Kommune.

Selv om denne side guider dig til at tjene penge online, så syntes jeg selv at arbejdet som kontaktperson kan være givende for de rigtige personer. Det kræver uden tvivl meget af dig som profil, og du skal gerne kunne håndtere længere forløb med unge mennesker.

De fleste jobs som kontaktperson kan klares med få timers arbejde om ugen/måneden, så du kan have det ved siden af dit normale arbejde.

You may also like...

Contact Us