Tjen penge hjemme fra kontorstolen

Det kan være hårdt at være ledig. Alle som én kæmper vi for at få en af de eftertragtede pladser på arbejdsmarkedet. Hvis du er træt af at være ledig, og sagtens kunne se dig selv skabe dit eget digitale job, så læs med her, for dette er der råd for. Når du nu skal ud at finde en ny bilforsikring, så er det nemlig betryggende at vide, at du kan tjene lidt til at betale regningen. Der er desuden mange flere online jobs end dem, som er nævnt her. Her finder du blot nogle udvalgte eksempler.

En hjemmeside kan blive dit nye job

Uanset hjemmesidens type, så er det for dig vigtigt at vide, at hjemmesidens værdi skabes gennem godt og brugbart indhold, som andre brugere bag skærmen har lyst til at vende tilbage til. Rent kommercielt så ses hjemmesidens værdi online bl.a gennem det antal besøgende, som din hjemmeside har. Værdien skabes, fordi der er mulighed for at sælge et produkt eller en service til de besøgende. Der er dog forskel på besøgende, da en besøgende fra direkte søgninger har en langt højere værdi for din hjemmeside, end de besøgende som kommer igennem sociale medier. Værdien er højere, fordi at den søgende besøger direkte selv har brugt tid på at søge efter din hjemmeside. Personen har altså ledt efter den.
Når du skal vælge hjemmeside-type og branche, så er det bedste, du kan gøre at vælge noget, som du brænder for. Nogle brancher har naturligvis større efterspørgsel end andre. Der er af samme grund også mere konkurrence. Det kan være svært at komme ind i brancher som rejse, mode, livsstil, økonomi og nyheder. Hvis du kan tænke lidt kreativt, så åbner diverse niche-brancher mange døre. Mangler markedet visse specialrejser? Eller er det måske muligt at have en hjemmeside om mode tilrettet en helt bestemt målgruppe? Listen er lang, og der er mange muligheder, hvis man blot har lidt fantasi og en kreativ tankegang.

Hvilke jobs er der indenfor feltet?

Du kan blive blogger
Elsker du at skrive? Er du særligt passioneret omkring noget? Har du lyst til at dele dine tanker med andre? Så er blogger en god mulighed for dig. Bloggerverden er efterhånden ret stor, og det betyder, at der her selvfølgelig også er brancher, som er sværere at komme ind i. Mode, livsstil, fitness, mad, og rejser ligger øverst på listen over de mest populære brancher i bloggerverdenen. Hvis din passion ikke ligger indenfor en af disse kategorier, så er der mindre konkurrence, og så får du måske nemmere ved at skabe dig din egen læserskare. Gennem godt indhold kan du formå at opbygge en god skare af følgere. Disse følgere kan give trafik til din blog. Hvis du har en knivskarp målgruppe og god trafik på din hjemmeside, så er det attraktivt for virksomheder at henvende sig til dig i deres håb om, at du omtaler dem og deres produkt positivt på din hjemmeside, og derved promoverer det til dine følgere. Dette betaler virksomheden dig for. Det er yderst populært, og mange virksomheder kaster penge efter denne promovering. Bloggen skaffer dig også indtjening gennem annoncering.

Du kan tjene penge på annoncer
Opretter du et nyhedssite, er der mange, der vil betale dig for at have deres annoncer på din hjemmeside. Det skal selvfølgelig være en hjemmeside, hvor der produceres godt indhold, og hvor der er en står målgruppe og mindre konkurrence. Du kan gennem Google Adsense få annoncer til din hjemmeside. Disse annoncer bliver vist mod betaling, og så får du penge efter klik og ikke mindst antal visninger.

Du kan oprette en Affiliate-hjemmeside
Du kan altid oprette en hjemmeside, som har til formål at sammenligne forskellige produkter.  På den måde modtager du provision af hvert salg. For at du tjener mest, er det naturligvis klogt at vælge at sammenligne produkter, hvor der er stor efterspørgsel på de forskellige produkter. Da trafikken generes af besøgende gennem søgemaskiner som fx Google, er det en god idé at du sætter dig ind i søgemaskineoptimering, også kaldet SEO. På den måde genereres der mest mulig trafik til din blog.

You may also like...

Contact Us