Få mere tid til at udvikle din forretning

Den bedste måde at udvikle sin forretning, er at frigive timer til at kunne arbejde mere eller mere effektivt

Dette emne indeholder faktisk 2 gode råd. Det ene går ud på hvordan du frigiver flere timer til arbejde, og det andet går ud på hvordan du kan sælge denne hjælp, og i hvilke former denne hjælp kan bestå.

Få flere timer til at udvikle din forretning

Dette punkt er mest til de, som kan bruge uendeligt tid på deres arbejde, men som samtidigt har nogle andre pligter som optager nogle dyre timer.
Oftest består disse tidsslugere af helt basale behov som: indkøb, kørsel samt pasning af børn, madlavning og rengøring.

  • Hvis du regner ud hvor mange timer du bruger på dette om måneden, og hvor høj din timepris er, så vil de fleste ca. bruge fra 10-30 timer på dette om måneden.
  • Kig derefter på den timepris som dit arbejde indbringer, de fleste iværksættere har billige timer, men hvis vi bare siger at hver time er ca. kr. 250,- værd.
  • Kigger vi på disse to tal, så koster dine tidsslugere dig ca. 2.500 til 7.500 om måneden, samtidigt med at dine forretning ikke udvikler sig, og måske går glip af kunder.
  • Gør op med dig selv, om en anden person vil kunne klare disse opgaver for dig?

En oplagt løsning som mange glemmer, kan være en Aupair. Se f.eks. en af de mange danske bureauer som Aupairagent.dk – de sørger for at sætte dig i kontakt, og finde den helt rigtige Aupair til dine behov. En Aurpair skal have 4.050,- i løn, og de ønsker faktisk at få løn for at opleve Danmark, samtidigt med at de får løn for at klare huslige pligter.
Et andet plus ved dette, er at dine børn får en helt anden kultur tæt på, hvilket kan være med til at åbne dem op for nye ting.

  • Har du en stor have? – Lav en aftalte med en gartner
  • Alt for meget rengøring? Lej en studerende til at klare rengøringen
  • For meget tid på madlavning? Bestil pakke klar til opvarmning over nettet
  • For meget tid på kørsel med børn? Lav aftaler med andre forældre om kørsel
  • Prioriter din tid på det du virkeligt kan lide, så vil du også få mere ud af din afslapning!

Hjælp andre med at få mere ud af deres penge og tid

Det er en varm kartoffel at være god til at formidle services. Og dette er ikke helt uden grund. Mange har åbnet øjnene op for at der findes måder at bruge tiden mere effektivt på.
Et godt eksempel er opvaskemaskinen, ved at smide alt brugt service i en maskine har du sparet en familie for en træls opvask som ingen rigtigt gider at tage.

Prøv at se om du kan lokalisere nogle problemer inden for din branche eller hobby, hvor der er plads til effektivisering.
I mange tilfælde kan manuelt administrerede processer udskiftet med automatiske processer. Hvis et brev før i tiden skulle sendes til 10 forskellige parter, kan et nyt system automatisk gøre dette arbejde, og samtidigt levere statistikker som den gamle process måske ikke kunne.

Er du ikke selv en professor til at udtænke nye strategier, så kan du sådanset bare sælge andres ideer. Dette kan du blandt andet gøre med affiliate marketing.

You may also like...

Contact Us