Sådan tjener du penge på Bitcoins

Du har helt sikkert hørt om Bitcoins før, fordi det i øjeblikket florerer overalt på internettet. Det er en helt ny virtuel betalingsform, som du kun kan bruge på internettet. Bitcoins er blevet et voldsomt populært taleemne, fordi kursen stiger stødt. Værdien af Bitcoins afhænger af udbud og efterspørgsel, fordi det er børsrelateret. De fleste bruger Bitcoins som en betalingsform, men der er faktisk også flere, der vælger at investere i dem, og her kan der tjenes penge. I denne artikel vil du få et overblik over, hvad Bitcoins er for en størrelse og ikke mindst finde ud af, hvordan du kan tjene penge på dem.

Hvad er Bitcoins?

Som vi allerede har nævnt i denne artikel, er det en digital valuta, hvilket vil sige, at du ikke fysisk kan have en bitcoin i hånden. Det er måske ikke umiddelbart lige til at forstå, at der kan betales med virtuelle penge, men i bund og grund har vores allerede eksisterende mønter og pengesedler heller ingen værdi i sig selv, det er noget, vi som mennesker har tillagt og er blevet enige om. Det samme gælder nu Bitcoins. I dag har den en stor nok værdi til, at vi kan bruge Bitcoins til at handle med, hvorfor det også er det, som den størstedelen af tiden bliver brugt til. Det er stadigvæk et forholdsvis nyt fænomen, men der er flere, som peger på, at det bliver større i fremtiden.

Hvordan skaffer jeg Bitcoins?

Inden du prøver at skaffe Bitcoins, skal du huske at have en såkaldt Wallet, som opbevarer dine Bitcoins. Den kan du f.eks. få på hjemmesiden Electrum. Hvis ikke du har en Wallet, kan dine Bitcoins blive stjålet, hvorfor det er vigtigt at have sådan en.

Måden hvorpå du kan skaffe dig Bitcoins, er faktisk mange, og alt sammen foregår online. Der er flere hjemmesider, hvor du kan købe Bitcoins, og du kan f.eks. vælge at købe bitcoins af privatpersoner. Flere steder kan du være nødsaget til at vise et kopi af dit pas, men hvis du ikke har lyst til dette, er der også andre sider, hvor du kan undgå det. Lav gerne noget research på de forskellige sider, da der kan komme ekstra gebyrer på dit køb, eller du kan støde på folk, der forsøger at svindle dig. Flere danskere har allerede købt Bitcoins med succes, så det er bare med at finde de helt rigtige hjemmesider.

Handl med dine Bitcoins

Når du har fået skaffet dig nogle Bitcoins, er det nu tid til at handle med dem, så du derved tjener penge på dem. Kursen er i øjeblikket enormt høj, men der er dog stadig udsving, der gør, at du netop har muligheden for at tjene på dem. Jo flere penge du vælger at investere på en Bitcoin, desto større er chancen for, at du også tjener mere på den. Beløbet skal gerne være over de 1000 kr., før du rigtig kan tjene penge på dem. Bitcoins skal ses som en form for aktie, som du kan investere i, og der er allerede nu flere hjemmesider, hvor du både kan sælge og købe dem. Kunsten er selvfølgelig at købe Bitcoinsne, når de har en lav værdi, og hvor man derefter har en formodning om, at den senere vil stige og dermed tjene flere penge på den.

At tjene penge på Bitcoins kan gå begge veje, men alt tyder på, at der i øjeblikket er mange penge at tjene på lige netop Bitcoins.

You may also like...

Contact Us