Tjen penge på E-sport

Drømmer du om at tjene penge på din hobby? – så skal du tage et kig her! Har du en stor passion for gaming, har du i dag en god chance for også at tjene penge på det. Interessen inden for E-sport er steget eksplosivt blot inden for de seneste par år, og der er rigeligt med penge at tjene. Vi skal ikke ret mange år tilbage før, hvor det at spille computer bare var en sjov hobby at have, men i dag er der kæmpe store turneringer med store pengepræmier, der blive fuldt af flere millioner publikummer. Alt tyder på, at det i fremtiden bliver endnu større.
Vi har i denne artikel skabt et overblik over, hvad E-sport indebærer, og selvfølgelig hvordan du kan tjene penge på det.

Hvad er E-sport?

E-sport er et forholdsvis nyt begreb, men det har i den grad på det seneste vokset sig stort. E-sport dækker over dem, der spiller computerspil på konkurrenceplan. Nogle af de mest populære spil er Counter-Strike, FIFA og League of Legends. I bund og grund handler det om piger eller drenge, der i sin barndom er begyndt at spille et bestemt spil og gennem tiden har fået en stor passion for det enkelte spil , og som også har holdt det ved lige. Det understøtter dermed teorien om, at alle i bund og grund kan blive en E-sport stjerne, men der kræves dog flere timers træning hver dag, hvis du gerne vil nå op på et niveau, hvor der kan tjenes penge. Typisk bliver konkurrencerne afholdt til LAN events eller online på internettet. E-sport bliver typisk spillet i hold, hvorfor det er en forudsætning, at du finder dig et hold, som du kan træne med.
Globalt set er der rigtig mange gamere, hvorfor der er stor konkurrence, men dermed sagt er det slet ikke umuligt at komme til tops.

Bliv en god gamer

For at blive en god gamer kræver det lidt ekstra, og vi har fundet de bedste råd til, hvordan du bliver en professionel gamer. For at skabe de bedste betingelser for dig selv skal computerudstyret være på plads. Det kræver, at du har en computer, helst stationær, mus, gamerstol, skærm og et headset. Det er klart, jo dyrere dit udstyr er, desto bedre vilkår har du, men selvom du har den dyreste computer, gør det dig ikke til en bedre gamer. Hvis du gerne vil være professionel, skal du være meget disciplineret, da det kræver meget tid. Derudover er det også altid en god ide at udfordre sig selv ved at spille mod nogle, som er bedre end dig.
Dernæst skal du finde et hold, som du kan være medlem af. Hvis du allerede nu har fundet nogle, som du spiller godt sammen med, er det en rigtig god forudsætning for at danne et hold. Så kan I tilmelde jer turneringer, hvor I kan tjene penge. Jo mere erfaring I som hold får sammen, desto større er chancen for, at I kan blive endnu bedre.

Opret din egen kanal på Twitch

Det er ikke alle, der har lige stort held med at komme på et hold, der konkurrerer om store pengepræmier, og derfor er der selvfølgelig også andre måder hvorpå, du kan tjene penge på gennem E-sport. En meget populær kanal er siden twitch, hvor du kan oprette din egen kanal med dit spil. Siden går ud på, at du broadcaster dit spil, imens du spiller, hvor flere tusinde seer kan følge med. Er du god til at underholde, og har du lyst til at dele dine spilleoplevelser med omverden, er det en oplagt mulighed for dig. For at følge med i de forskellige spil skal folk abonnere på dem, og det er her, du tjener dine penge.

Vi håber, at du med disse råd får endnu mere mod på at tjene penge via gaming. Husk, aldrig at give op, da det godt kan lade sig gøre, hvis det er det, som du brænder for.

You may also like...

Contact Us