Salg af swimmingpools og pool udstyr online – En sæsonvare?

Pool branchen nyder godt af stigningen i danskernes generelle disponible indkomst. Flere danskere, og især par med børn, oplever stigninger i deres disponible indkomst, og det har i de seneste år sat gang i privatforbruget. Denne udvikling gør, at de danske familier køber flere private goder, og at der bliver mere plads til at købe luksusvarer.

Markedet for swimmingpools og badebassiner er præget af konkurrence fra forskellige udbydere og forhandlere. Især salget af swimmingpools og udstyr på nettet mærker denne konkurrence, og derfor er det vigtigt at lægge et større arbejde i selve markedsføringen af denne varegruppe. Til dette er det en fordel at kende til målgruppen eller målgrupperne, men også have en viden om hvornår man skal sætte ind med sine online markedsføringsaktiviteter.

Sæsonvare

Swimmingpools, spa og vildmarksbade mv. er varer, der typisk forbruges henover den danske sommerperiode. I takt med stigningen i den danske families indkomst, stiger deres behov for luksusprodukter i form af bl.a. denne varegruppe. Flere forældre vil gerne give børnene muligheden for at plaske rundt og lege i en swimmingpool hjemme i haven, mens de selv kan få arbejdet i haven eller slappet af. Udvalget af swimmingpools er stort, og der er selvfølgelig også pools, som hele familien kan hygge sig i.

Som poolejer startes sæsonen typisk efter den sidste nattefrost omkring april måned. Derfor er det en god ide som forhandler at have en markedsføringsstrategi klar inden. Der er er mange produkter, som en poolejer skal bruge for at klargøre sin swimmingpool. Heriblandt er alt rense udstyret og kemi produkter en god start at markedsføre på. Det kunne eksempelvis være bundsugere, sandfiltre og pumper samt diverse klor produkter. Derudover er der selvfølgelig også de familier, som skal til at anskaffe sig en pool for første gang, så selve swimmingpools skal også med i strategien.

Hos Cleanpool.dk  har de gjort det nemt for kunden ved at lave samlede pakkeløsninger. Disse pakkeløsninger dækker ethvert behov i form af ønsket størrelse og tilbehør. De tilbyder fire forskellige poolpakker; Simple, Basic, Budget og Delux+. Vælger man eksempelvis Delux+, får man luksuspakken med alt lige fra selve swimmingpoolen til varmepumpe og til produkter, der er med til at holde poolen ren og indbydende.

Omkring september og oktober slutter poolsæsonen typisk for poolejeren. Igen her er det sæson for alle pleje og rensemidlerne samt diverse udstyr til rengøring. Som forhandler kan man derfor igen sætte fokus på denne varegruppe inden for pools i sin markedsføring.

You may also like...

Contact Us