Find din niche – og sælg det!

“Der findes altid en grund til at købe nye ting!” – Hvis du går ud fra det koncept, så er der salgs muligheder i alt.

Tag for eksempel en ting som har været mest tilknyttet virksomheder og offentlige steder, nemlig håndtørre på toiletter – Hvorfor skal man ikke have dem i hjemmet og hos virksomheder?
Dette er så en af de eksempler som Carbi har valgt at følge, da de begyndte at sælge håndtørre til private og virksomheder.

Hvis man tager udgangspunkt i deres hårdtørre her: http://www.carbi.dk/haandtorrer.html

Så kan man se at de går efter at sælge deres Airblade Tap og Airblade MK2 som begge ligger i en prisklasse som både private og mindre virksomheder har råd til. Og der bekæmper de jo så den største, og mest samtidigt mest dominerende fordom som er at den er alt for dyr at have i hjemmet. Men for en pris på 8.000 til 12.000 så er det skam inden for rækkevidde for alle – bare tænkt på de penge og tid der alligevel ryger på at skifte håndklæder og købe nye, når de gamle bliver slidte eller grimme.

Samtidigt så er det også meget mere miljøvenligt at bruge en håndtørre i det lange løb, end at købe håndklæder og vaske dem. Kunne du ikke også godt forestille dig at have sådan en på dit badeværelse:

dyson airblade dyson-hand-washing-system-3

 

 

 

 

 

Som sagt er det måske ikke velegenet til et lille badeværelse, men det vil kunne være på de fleste større badeværelser. Og hvis man alligevel har en stor plads på væggen beregnet til håndklæder, så kunne der i mange tilfælde godt være en håndtørre som den til venstre her over. Og sådan en står til omkring 8.000,- – hvilket jo ikke er totalt vanvittigt, hvis man sammenligner med så mange andre hvidevarer. Og hvis det samtidigt kan gøre at folk slipper for at slæbe bakterier ud over alt på badeværelset, så er det ofte en god investering for mange virksomheder.

You may also like...

Contact Us