Skal du ud og investere i ny tv pakke?

tv_pakkerStår du og skal handle ny TV-pakke? – Så gør dig selv den tjeneste at tjekke priserne før du handler. Der er nemlig mange forskellige producenter, som tilbyder stort set de samme pakker, bare til forskellige priser.

Hos tv-pakker.info har de heldigvis lavet således at du kan sammenligne priser for størstedelen af de danske udbydere, dog er nogle af priserne taget fra Århus antenneforening, så i din lokale antenneforening kan priserne variere lidt, og du har måske mulighed for at skaffe produkterne til endnu lavere priser.

Skal man tage den lille, mellem eller store pakke? – Jeg vil jo personligt sige den store pakke. Men man må også tænke på at det er mange penge at bruge om måneden på TV-abonnement, hvis man ikke ser fjernsyn på andre tidspunkter, end når man lige skal til at i seng.

Har man helt boykottet at betale for TV-abonnementer, så kan man faktisk også bruge Netflix – men der har du bare det problem, at det ikke er stort nok i Danmark endnu, til at du kan se særlig mange afsnit af serier m.m. da det koster en del i rettigheder for at have det. Kender du dog en som kan sætte en VPS op på din computer, eller sætte din PS eller Wii op til at køre over en udenlandsk DNS så kan du hurtigt få hele listen af gratis film fra USA fx.

Når du tager et kig på priserne ind på tv-pakker.info, så skal du lige bide mærke i at nogle af abonnementerne faktisk også indeholder bredbånd. Det kan du så opsige ved din nuværende løsning. Og oftest sparer du en del penge på at samle det hele et samlet sted, så de har dig lidt mere “fanget”. Men som forbruger kan man jo være ligeglad, bare at man har fundet det billigste og mest stabile firma så kan man være tilfreds.

Se både den lille, mellem og store pakke fra bunden af forsiden her: TV Pakker

You may also like...

Contact Us