Bliv testbruger for 100kr pr. test

brugertest-pengeHar du lyst til at tjene penge hjemme fra din egen stue?

Hos Usertribe.dk kan du tjene penge hjemme fra din egen stue ved at sidde og lave brugertest på hjemmesider for en virksomhed i København.

Det lyder meget simpelt. Men det er det faktisk også. Ved at installere en skærmoptager på din computer, giver du mulighed for at denne udbyder kan filme din interaktion på en hjemmeside eller webshop.

Hvad er det præcist at dette går ud på?

Dette er i bund og grund en helt almindelig brugertest, som skal gøre det nemmere at lave nogle webshops der fungerer optimalt i forhold til forbrugerne. Hvis de kan se at du har svært ved at finde de varer som du søger, så er der højest sandsynligt også andre der har det. Så disse fejl kan de dermed opfange og ændre på deres kundes webshop. På den måde er du både med til at forbedre shoppingoplevelser for mange andre brugere, men også med til at tjene lidt ekstra skillinger til dig selv.

Hvad kræver sådan en brugertest af mig?

Der er ikke de store krav. Dog skal du være bosidende i Danmark og tale flydende Dansk. Men kravene til din computer kan dog være lidt mere krævende, da din computer har brug for at kunne trække et program som skal optage din skærm og lyd. Derfor er det også vigtigt at du har en mikrofon tilknyttet din computer. Webcam er ikke nødvendigt, da det er et program som optager din skærm. Dog skal du bide mærke i: hvis du har en bærbar, så er der højest sandsynligt indbygget mikrofon i denne, og derfor skal du ikke gå ud og investere i en ny mikrofon.

Mulighed for at tjene gode penge

Hver test giver 100,- og der vil være op til 6 test du kan tage om ugen på tidspunktet. Ved lidt hurtig hovedregning, er det 600 x 52 uger = 31.200,- på et år.

You may also like...

Contact Us