Tænk smart, vækst hurtigt!

Som iværksætter kan det være svært at finde ud af, hvordan du får mest ud af din indsats og de penge du skyder i dit projekt. Ved at vælge smart kan du dog spare dig selv for en masse bøvl ved at få de rigtige løsninger fra begyndelsen.

Læs med herunder og find ud af, hvilke løsninger er smartere end andre, og hvorfor det kan være smart at vælge en lidt dyrere løsning for at spare penge i længden. Det handler om software løsninger, der kan være med til at gøre din hverdag lettere og lade dig bruge tiden på at vækste.

Økonomi og fakturering

Du får brug for et regnskabsprogram. Lige meget om du er en lille enmandsvirksomhed eller allerede har flere ansatte, skal du bruge et program til at holde styr på økonomien.

Det handler i høj grad om at finde en løsning, der passer både med det du har brug for nu, men også noget, der kan vokse med din virksomhed og stadig opfylde de behov, der opstår i takt med, at din virksomhed vokser.

Der findes både en række gratis og billige programmer, du kan vælge imellem, og de fleste af dem giver dig muligheden for at opgradere langsomt. På den måde kan du hele tiden udvide, hvis du får brug for ekstra features. Dinero er et gratis regnskabsprogram som kan hjælpe dig med bogføring og fakturering.

Operativsystem til computeren

Det er ikke noget vi som sådan tænker over i hverdagen, men når det går galt, kan det være ødelæggende i et næsten uoverskueligt omfang. Et af de mest populære valg i dag er uden sammenligning Windows 10, der er kompatibelt over hele linjen. Samtidig er det også en opdatering fra de tidligere versioner og derfor har programmet en række super funktionelle features.

Bruger du i dag Windows 7 er det endnu mere vigtigt, at du sørger for at få opdateret, da Windows stopper med at yde produktsupport fra 14. januar 2020 og dine informationer herefter kan være i fare. Men det er ikke kun, fordi du skal passe på dine data, at Windows 10 Pro er en god idé. Det er også, i følge eksperter, en af de bedste løsninger fra Microsoft i mange år.

Adskil arbejde og fritid

Som iværksætter og selvstædig kan det være rigtig svært at adskille de to, især hvis du arbejder hjemmefra. Det er dog rigtig vigtigt, at du finder en måde at sætte grænser for, hvornår du er på arbejde, og hvornår du holder fri. En god løsning kan være at lave et fast skema, der hænger over din arbejdsplads, hvor du hver dag skriver ind, hvornår du skal arbejde, og hvornår du har fri – og overholder det. På den måde kan du hele tiden minde dig selv om, at du også skal holde fri, ligesom andre med et almindeligt job.

Det er en vigtig ting, især hvis du har en familie, der også skal passes.

Vær opmærksom på, at det er rigtig fint at brænde for din virksomhed og hælde alt, hvad du har i den, bare du også husker din fritid, så du ikke brænder dit lys i begge ender.

You may also like...

Contact Us