Find et kæmpe marked og bliv forhandler

Der findes rigtigt mange måder at tjene penge på, og ikke alle måder handler om at opfinde den dybe tallerken igen. Men derimod om at tage en niche, og så enten sælge det bedre konkurrenterne, eller bare yde en bedre service og pris.

Det har alle dage virket lige så godt at invadere et marked hvor der allerede er købvillige kunder, som at starte et helt nyt koncept og overbevise kunder om dit produkt er lige så godt, eller både billigere og bedre kvalitet.

Faktisk så har de der startede bærbar.com gjort det temmelig smart. I disse tider hvor alle har bærbar, og alle efterhånden har lidt forstand på det. Så køber man et nyt batteri eller reservedel til sin bærbare computer, i stedet for at skrotte den, eller sætte den på loftet. Se deres koncept her: http://shop.notebookonline.dk/batteri/producenter.aspx

De har valgt en perfekt niche, med kæmpe potentiale. Nemlig batterier til bærbare computere, og på det område anser jeg ikke umiddelbart at markedet forsvinder de næste mange år. Og samtidigt så er et tilbehør som batterier jo en perfekt mulighed for at sælge mere tilbehør til samme genre.
Jeg kender det ihvertfald fra mig selv. Når man endeligt skal bestille noget på nettet, så tjekker man da lige om der ikke liiiige er noget andet som man også skal have med, og så havner der tit en del mere i indkøbskurven end man havde regnet med.

Men ihvertfald, gå efter et niche marked hvor der allerede er salg, hvis du ikke selv kan finde den perfekte ide – og sørg for at ramme dit publikum! Hvad har de brug for? Hvad spørger de efter på diverse forums?
Det kan du se på dette billede at Bærbar.com gjorde:

baerbar_batterier

 

You may also like...

Contact Us